Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Ιονίου Πανεπιστημίου

Ανακοινώσεις

Οδηγίες για την είσοδο στη σελίδα ionio-gr.zoom.us και τη χρήση της αυθεντικοποίησης χρηστών Ionian University Authentication (διδάσκοντες)
- Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 -
Μπείτε στο δοκιμαστικό meeting με τίτλο Test Meeting, από τη σελίδα ionio-gr.zoom.us, για να τεστάρετε τη σύνδεσή σας σε meeting το οποίο απαιτεί αυθεντικοποίηση μεσω Ιδρυματικού Λογαριασμού (φοιτητές)
- Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 -
Επισήμανση για πρωτοετείς φοιτητές: Εγγραφή στο opencourses.ionio.gr
- Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 -

Την πρώτη φορά που επιθυμείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα opencourses.ionio.gr θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή. Επιλέγετε από το μενού "Βασικές Επιλογές", στην αρχική σελίδα, το σύνδεσμο "Εγγραφή" και στη συνέχεια στο πεδίο του "Εκπαιδευόμενου"  επιλέγετε "Πιστοποίηση μέσω LDAP". Στη σελίδα που εμφανίζεται πληκτρολογείτε το username και password του ιδρυματικού σας λογαριασμού και επιλέγετε "υποβολή". Αν τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι τα σωστά, προχωράτε στη επόμενη φόρμα στην οποία συμπληρώνετε τα υπόλοιπα στοιχεία όπως τμήμα κτλ για να ολοκληρώσετε την εγγραφή. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα εμφανιστεί μήνυμα από την πλατφόρμα για το επιτυχές αποτέλεσμα. Τώρα μπορείτε πλέον να εισέρχεστε στην πλατφόρμα πληκτρολογώντας στην αρχική σελίδα στο πεδίο "Σύνδεση χρήστη"  το username και password του ιδρυματικού σας λογαριασμού. 

Εξ αποστάσεως εξετάσεις, Ιούνιος 2020
- Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 -