ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
- Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 -

Διδιάστατα Γραφικά – VIS333Τρόπος παράδοσης: Παράδοση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο μάθημα, μέσω open e class με παράδοση ενός link του πακέτου (zip) των εργασιών (6 εργασίες). ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΜΟΝΟ google drive- μην ξεχάσατε ΝΑ ΕΧΩ δικαιώματα στο κατέβασμα των αρχείων σας, αλλιώς δεν θα μπορώ να τα κατεβάσω και δεν θα μπορείτε να βαθμολογηθείτε). Aνοιχτά (psd. κλπ.) και κλειστά (jpeg) αρχεία σε ένα zip αρχείο όχι μεγαλύτερο από 400 mb που το ανεβάζετε σε ένα link και στέλνετε το link στο open e class, στην ενότητα εργασίες, στην εργασία με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024”. Αναγράφετε ονοματεπώνυμο, ΤΧ και τίτλο “Διδιάστατα Γραφικά-Εξεταστική Φεβρουαρίου 2024με όνομα και επώνυμo ΚΑΙ στο open e class ΚΑΙ στο link ΚΑΙ στο zip των εργασιών σας. Deadline: 9-02-2024.

Ευχαριστώ

Θ.ΥΛΗ

1) Χρωματισμός μιας ασπρόμαυρης σελίδας κόμικ lineart (τουλάχιστον 4 καρέ), με πινέλα στο photoshop (ή άλλο, πχ. το krita).2) Χειρωνακτικό Tracing μιας εικόνας (όχι automatic tracing) στο Illustrator (ή σε άλλο λογισμικό που δημιουργεί vector ανυσματικά γραφικά). Ο σκοπός είναι η εικονογράφηση/ιχνηλάτηση της εικόνας (ξεπατικούρα εικόνας). Διαλέγετε εικόνες δικές σας ή απο το net υψηλής ανάλυσης: Πορτρέτα προσώπων ή landscapes (φυσικά ή αστικά)3) 3α: Σύνθεση/ομαλό κολάζ εικόνας ζώου από άλλα ζώα (2-4 ζώα).

3β:Σύνθεση ενός προσώπου από άλλα πρόσωπα (2-4 πρόσωπα). Δημιουργία και ενοποίηση με μάσκες (layer masks). Ενθαρρύνεται η επιλογή ετερόκλητων προσώπω και ζώων.4) Συνθεση με θεματικό περιεχόμενο ένα χαρακτήρα/ες από ζωγραφικούς πίνακες, ενταγμένους μέσα σε ένα σύγχρονo αστικό περιβάλλον

https://www.sadanduseless.com/classical-vs-modern/ Δημιουργία με μάσκες και επίπεδα προσαρμογής.

5) character design. Δημιουργία ενός, δική σας έμπνευσης, χαρακτήρα. 4 πόζες, μια ουδέτερη στάση και άλλες 3 με συναισθήματα όπως χαρά, έκπληξη, λύπη κλπ. Ή ενδιάμεσα συναισθήματα, ή 3 πόζες με δράση σε ένα υποτιθέμενο “σενάριο”. Λέξεις κλειδί: character design, character turnarounds6) Σουρεαλιστική εικόνα δικού σας θέματος και έμπνευσης. Ιδέα, Μάσκες, πινέλα, επίπεδα προσαρμογής κλπ.

https://mymodernmet.com/shockingly-surreal/

https://mymodernmet.com/surrealism-photography-luisa-azevedo/

https://mymodernmet.com/surreal-photography-luisa-azevedo/

.